Duycker en Artquake presenteren Dj Pitch

10 juni 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoofddorp, vrijdag 10 juni 2016 - Op 9 september organiseren Duycker en Artquake een de tweede editie van Dj Pitch. Tijdens deze avond kunnen dj's uit de regio op het podium hun talent laten horen. Ook kunnen concepten voor evenementen worden voorgedragen aan de programmeurs en organisatoren van Duycker. De avond begint om 19:30 uur en entree is gratis.

Dj's

Alle dj's uit Haarlemmermeer zijn welkom om te laten zien wat ze in huis hebben tijdens de Dj Pitch. Het aantal dj's dat tijdens de Pitch kan draaien is beperkt. Aanmelden kan door te mailen naar programma@duycker.nl. Bij teveel aanmeldingen wordt er een selectie gemaakt. Mensen die buiten deze selectie vallen of tijdens de avond niet willen draaien zijn uiteraard van harte welkom om ook langs te komen.

Duycker is specifiek op zoek naar dj's in de genres edm, urban, old- en newschool disco / funk / swing voor o.a. de Rollerdisco, techno en alternatieve (rock) muziek, maar andere genres zijn uiteraard ook zeker welkom.

Concepten/evenementen

Tijdens de Dj Pitch zijn de programmeurs en organisatoren van de feesten van Duycker aanwezig. Aan hen kunnen gedurende de avond concept en ideeën van en over feesten in Duycker worden voorgelegd. Duycker is specifiek op zoek naar de concepten die gericht zijn op de genres, techno en alternative dance - denk Noodlanding / Lowlands klassiekers, maar andere concepten zijn ook zeker welkom.

Bij het voorleggen van een concept is het belangrijk dat er over meer dan alleen de muziek nagedacht is, ook zaken als aankleding en marketing zijn hierbij van belang.

OPEN: 19:30 | AANV: 20:00 | ENTREE: GRATIS | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie