Vennep Flyers en voorzitter uit elkaar

28 september 2016 om 00:00 Sport

NIEUW-VENNEP Vennep Flyers, de honkbalvereniging uit Nieuw-Vennep die tijdens het onlangs gehouden EK Honkbal onderdak bood aan een aantal wedstrijden, moet op zoek naar een nieuwe voorzitter annex secretaris. Na 6 maanden legt Robin Riemslag zijn bestuursfuncties neer.

Hij kan terugkijken op zo'n 6 fantastische maanden met als absoluut hoogtepunt de honkbalwedstrijden in het kader van het EK Honkbal op het sportpark aan de Oosterdreef. Spektakel, goede sfeer, prachtig weer, bijna 1.000 toeschouwers, goede horeca omzet, veel aandacht van de pers, mooie wedstrijden en veel complimenten. Hij kan er nog steeds van genieten. Mede omdat 'zijn' vereniging er zoveel moois aan overhield. Financiële middelen maar ook een geluidsinstallatie, een (gesponsord) scorebord, en een kalkwagen.

Toch heeft hij besloten om te bedanken als bestuurslid van Vennep Flyers en daar zijn meerdere redenen voor die met name in de relationele sfeer binnen de vereniging liggen. Die wegen, zo concludeert hij zelf, zwaarder dan het plezier van het bestuurslid zijn van Vennep Flyers. Reden voor Riemslag, mede in het belang van zijn gezin, zichzelf en de club, te bedanken voor het bestuurslidmaatschap.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie