Open dag Erbij Horen

30 september 2016 om 00:00 Sport

Op 12 oktober houdt de beweeggroep 'Erbij Horen' een open dag. Iedereen die mee wil sporten of een kijkje wil nemen is van harte welkom! Gratis en vrijblijvend. 'Erbij Horen' is een beweegprogramma voor mensen die door werkdruk, stress en/of andere psychosociale oorzaken problemen ervaren. Volwassenen kunnen hier op een laagdrempelige manier sporten, onder leiding van een professionele docent van Sportservice Haarlemmermeer. Achteraf wordt samen een kopje koffie of thee gedronken.

Eigen niveau

De groep Erbij Horen bestaat nu al een aantal jaar in samenwerking met Roads, maar sinds deze zomer is de groep verhuisd naar Overbos. Er wordt gesport van 9.30 tot 10.30 uur in gymzaal de Boskern (Liesbos 20 in Hoofddorp). In het wijkgebouw ernaast wordt na de les gezamenlijk nog iets gedronken. Iedereen met een psychisch heden of verleden is welkom om op eigen niveau mee te doen. De kosten bedragen 2 euro per les, inclusief een kopje koffie/thee achteraf. Tijdens de open dag op 12 oktober kunnen belangstellenden gratis meedoen.

Aanmelden

Voor meer informatie over 'Erbij Horen' of om aan te melden voor de open dag kan contact worden opgenomen met Dennis Govers van Sportservice Haarlemmermeer via 023-5575937 of dgovers@sportservicehaarlemmermeer.nl. Aanmelden is niet verplicht. Gewoon langskomen mag ook!

Nieuwe groep Erbij Horen COPD

Snel benauwd en zijn dagelijkse bezigheden, zoals traplopen of boodschappen doen vermoeiend? Op 14 oktober start een nieuwe beweeggroep 'Erbij Horen' voor een andere doelgroep. Deze nieuwe groep is voor mensen met COPD of soortgelijke klachten en vindt wekelijk plaats op vrijdag van 11.00-12.00 uur in de Boskern. De beweegles is gericht op het verbeteren van de conditie en afname van gezondheidsklachten, waardoor dagelijkse bezigheden met meer energie kunnen worden gedaan. Voor meer informatie over deze nieuwe groep, kan ook contact worden opgenomen met Dennis Govers, 023-5575937 of dgovers@sportservicehaarlemmermeer.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie