Eén minuut gratis winkelen voor Voedselbank

3 november 2016 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP Kruidvat opende dinsdag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Markenburg 107 in Hoofddorp met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Silvia Pecoraro één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Haarlemmermeer. Met de prijs wil de voedselbank producten winkelen voor 150 gezinnen die gebruik maken van de voedselbank. Silvia ging naar huis met tandpasta, schoonmaakmiddelen en verschillende verzorgingsproducten.

Winkelmanager Linda Buitenhuis is trots op haar nieuwe winkel. "De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Hoofddorp en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Voedselbank Haarlemmermeer met deze actie extra kunnen steunen", aldus Buitenhuis.

Silvia Pecoraro, inzamel coördinator, is ontzettend blij met de prijs: "Ik heb veel kunnen shoppen voor gezinnen die basisproducten als tandpasta en deodorant goed kunnen gebruiken. Namens Voedselbank Haarlemmermeer wil ik Kruidvat Hoofddorp van harte bedanken!"

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie