Zondagmiddagpodium: Een ode aan Cliff Richard en tijdgenoten door Kliff&Kompanen

27 november 2016 om 00:00 Nieuws

Op 4 december komt het Zondagmiddagpodium naar Het Dorpshuis, Snelliuslaan 3-5 in Badhoevedorp met een ode aan zanger Cliff Richard door Kliff&Kompanen. Aanvang 14.00 uur.

Cliff en Kliff&Kompanen

Kliff&Kompanen, uit Hoofddorp, bestaat al een aantal jaar uit mannen met een lang muzikaal verleden, die in de 'roaring sixties' ook in bekende bands zaten. Zij wekken het repertoire van Cliff Richard weer tot leven.

Cliff Richard, die jongen met een gitaar, een mooie kuif en een briljante stem. Hij wilde net zo doen als Elvis Presley, maar het werd anders. Eind 1958 was Cliff Richard een begrip in de hele wereld en stak hij Elvis naar de kroon! De 'softrock' was geboren.

Muziek, verhaal en beeld

Nummers zoals 'Living Doll' passeren de revue, maar ook de wat onbekendere nummers worden ten gehore gebracht. De leider/zanger van Kliff&Kompanen, Heike Müller Smit, kan boeiend vertellen over zijn jeugdidool. Lichtbeelden en filmpjes, tussen de muziek door, completeren zijn verhaal. In het tweede deel van het programma worden nummers van tijdgenoten gespeeld. Kortom een boeiend muzikaal programma voor oudere jongeren en jongeren die graag eens willen weten waar hun (groot)ouders naar luisterden en voor warm liepen!

Kaarten

De toegangsprijs is € 4,50, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 0 5698873. Dan is ook vervoer met de Meertaxi te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie