BAAN7 MET GOR KHATCHIKYAN

28 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zondag 4 december om 19.00 uur is er in de Levend Evangelie Gemeente Baan7, een avond die voor en door jongeren wordt georganiseerd. Te gast is Gor Khatchikyan, die landelijke bekendheid verwierf door in 2012 het VPRO-programma Premier Gezocht te winnen. Onlangs schreef hij het boek "Gelukzoeker", waarin hij op een indrukwekkende manier vertelt hoe hij als tiener vanuit Armenië naar Nederland vluchtte. Deze Baan7 avond zal Khatchikyan jongeren meenemen in zijn reis, zijn verhaal en welke rol God hierbij heeft gespeeld.

Ben je tussen 12 en 20 jaar, dan ben je van harte welkom op Baan7. Het is een te gekke avond waar honderden jongeren uit de wijde omgeving naartoe komen om leeftijdsgenoten te ontmoeten, meer over het christelijk geloof te leren en God te aanbidden met eigentijdse liederen die worden begeleid door de Baan7 band. Ben je nog nooit op Baan7 geweest, dan ben je van harte uitgenodigd om eens een keer te komen kijken. Of je nu vaker in een kerk komt of helemaal nooit, dat maakt niet uit. Iedereen is welkom.

Baan7 wordt elke eerste zondag van de maand gehouden in de Levend Evangelie Gemeente aan de Kruisweg 55 in Aalsmeerderbrug. Meer info vind je op facebook.com/baan7.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie