30 november 2016 om 00:00 Activiteiten

cid:image001.jpg@01D24B22.6982B270

SPRANKELENDE SNEEUWVLOKKEN

IN EEN LAND VOL ZOETIGHEDEN...

THE ROYAL BALLET / THE NUTCRACKER

IN CINEMEERSE

DONDERDAG 8 DECEMBER OM 20.15 UUR

The Nutcracker, een klassieke favoriet voor het hele gezin, zal live in de bioscoop worden vertoond op 8 december a.s. om 20.15 uur.

Met Tchaikovsky's betoverende muziek, een Kerstboom die op magische wijze groeit, een veldslag tussen speelgoedsoldaatjes en een muizenleger, aangevoerd door de Muizenkoning en de beroemde rol van de Suikerboonfee, gedanst door de veelgeprezen Lauren Cuthbertson en haar Prins, gedanst Federico Bonelli, is dit een evenement (gepresenteerd door Darcey Bussel) dat u eigenlijk niet mag missen.

Peter Wrights intense en pakkende productie vertelt het verhaal van Clara, een rol van Francesca Hayward, wier Kerstmis op z'n kop wordt gezet door een bezoek van Drosselmeyer, een mysterieuze illusionist en maker van magisch speelgoed. Drosselmeyer probeert de vloek te verbreken die zijn neef, gedanst door Alexander Campbell, veranderd heeft in een notenkrakerpop.

Met alle pracht en praal op het podium en de wereldberoemde melodieën, boeit The Nutcracker wereldwijd al de ademloze toeschouwers sinds de première in 1984. Deze productie toont alle energie van de sterren, alsmede die van de getalenteerde jonge dansers van The Royal Ballet School. De verbluffende kostuums - meer dan 600 waarvan sommige nog dateren van de allereerste uitvoering - hebben een verjongingskuur ondergaan en zijn nu weer in al hun glorie te bewonderen dankzij de zes camera's in de zaal.

Kaarten voor deze voorstelling kosten €21,50 per persoon en zijn te koop aan de kassa van CineMeerse of via de website www.cinemeerse.nl/royaloperahouse

EINDE

Met vriendelijke groet,

With kind regards,

Christopher van Hien

Marketing en Publiciteit

M: +31 (0)6 20123308

T: +31 (0)224 224076

E: christophervanhien@nhbioscopen.nl

NHbioscopen

Cinema Texel | CineMagnus | CineMeerse

Grotewallerweg 2 | 1742 NM Schagen | The Netherlands

Legal Disclaimer:

The information contained in this electronic mail message is intended for the named recipient(s) only. No rights may be attached to this message. NHbioscopen B.V., its affiliates, its employees and agents do not accept any liability for incorrect and incomplete transmission or delayed receipt of this e-mail.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie