Bij BioSoepi ben je thuis

12 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP Waar zijn alle mensen naar op zoek? Naar vriendschap en een plek om zich thuis te voelen. Lunchroom BioSoepi is zo'n plek. Kom langs bij onze Kerstlunch op vrijdag 23 december 2016 tussen 12.00 en 14.30 uur. Kom naar BioSoepi, kom thuis.

Als er aan mensen wordt gevraagd waar ze naar op zoek zijn in het leven is het antwoord vaak iets als: liefde, geluk, vriendschap, warmte en een plek om thuis te zijn. Lunchroom BioSoepi is een plek waar ontmoeting en verbinding centraal staan en waar u zich echt thuis kunt voelen.

Bij BioSoepi werken mensen met een beperking in de voorbereiding, keuken en bediening. Dagelijks bereiden zij met liefde verse Soepen, Sappen, Broodjes en Smoothies. Onze gerechten kunt u eten in onze lunchroom in het Ontmoetingscentrum (Stichting Maatvast), wekelijks thuis laten bezorgen met een Soep Abonnement of bestellen bij onze cateringservice voor een feestje.

Komt u gauw eens proeven?

Op vrijdag 23 december 2016 tussen 12.00 en 14.30 uur organiseert BioSoepi een Kerstlunch waarbij u van onze heerlijke gerechten kunt genieten en u zich lekker thuis kunt voelen terwijl u gezellig babbelt met de andere bezoekers. Laat u ons weten of u komt? Stuur een e-mail naar info@BioSoepi.nl.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over BioSoepi en de Kerstlunch op vrijdag 23 december 2016 kunt u terecht bij Vincent van Munster, op telefoonnummer 06 144 709 77.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie