Nieuw kinderdagverblijf van start in Nieuw-Vennep

22 december 2016 om 00:00 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Het is medio december en aan de Luzernestraat 21 wordt de laatste hand gelegd aan De Parel, een nieuw kinderdagverblijf dat opvang biedt aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Rebecca Korsuize heeft in de buitenspeelruimte zojuist een spannende boot vol met zand neergezet, waarin de kleintjes zich - weer of geen weer - geweldig kunnen uitleven. "Ik heb hem zelf gemaakt", vertelt ze. "Dat was best een uitdaging, want ik had zoiets nooit eerder gedaan. Het leek me leuk om het eens zelf te proberen. En ik denk dat het resultaat gezien mag worden, toch?"

Dat mag inderdaad. En niet alleen de boot met zand, het hele pand van De Parel straalt een sfeer uit waarin jonge kinderen zich prettig voelen. "De Parel mag je best uniek noemen. We zitten op een prachtige locatie op industriegebied Spoorzicht. In een heel toegankelijk pand en optimaal bereikbaar. Parkeren? Voor de deur. Heel praktisch als je je kind komt halen en brengen. Je hoeft niet met je spullen een paar straten door de regen te sjouwen. We hebben royale openingsuren: van 7.00 tot 19.00 uur, voor werkende ouders best comfortabel. En wil je je kind niet een hele dag bij ons laten blijven? Kies dan voor onze flexibele opvang. Alleen geldt daarvoor wel een minimum van een halve dag. Onze tarieven? Die zijn zonder meer aantrekkelijk. In vrijwel alle gevallen zal de kinderopvangtoeslag kostendekkend zijn. De Parel is een kinderdagverblijf met een christelijke levensvisie. Daarvan zijn er in deze omgeving niet zoveel. Ieder kind is welkom, maar we werken vanuit de normen en waarden van het christendom: we vertellen uit de Bijbel, we vieren de christelijke feestdagen, en soms koppelen we aan bepaalde activiteiten een bijbels thema. Als het lente wordt bijvoorbeeld, vertellen we over het scheppingsverhaal."

OPENINGSFEEST Rebecca en Lysette Korsuize - ze zijn schoonzusjes - doen de deuren van de Parel voor het eerst open op maandag 2 januari. "Een mooi moment, bij het begin van het nieuwe jaar. En hiermee komt  een droom uit", vertelt 29Rebecca. "Ik dacht toen ik indertijd mijn studie had afgerond: ik wil ooit mijn eigen kinderdagverblijf leiden. Het heeft even geduurd, ik heb 18 jaar op een andere manier ervaring opgedaan, maar nu is het zover. Deze mooie locatie kwam beschikbaar, Lysette wilde graag meedoen, we kunnen van start. Vanzelfsprekend doen we dat met een mooi openingsfeest. Wie met De Parel kennis wil maken is welkom op vrijdag 23 december voor een open huis. We staan tussen 15.30 en 18 uur klaar. Kom kijken naar onze slaapkamer met lieve bedjes voor de allerkleinsten, de babytuin, de bouwhoek, de huis- en  speelkamer. En zin in poffertjes? Dat wordt smullen, want er staat een kraam bij ons voor de deur."

Kinderdagverblijf De Parel, Luzernestraat 21, 2153 GM Nieuw-Vennep. Aanmeldingen zijn welkom.

Tel. (0252) 274266.

Internet: www.kdvdeparel.nl.

E-mail: rebecca@kdvdeparel.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie