Lunchen en lasergamen op Jeugdland Hoofddorp!

31 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Op Jeugdland Hoofddorp is het voor vele kinderen de ultieme plek om heerlijk rusteloos je kerstvakantie door te brengen. Elke dag (op zon- en feestdagen na) is Jeugdland Hoofddorp geopend voor zijn jonge bezoekers.

Het nieuwe jaar gaat Jeugdland Hoofddorp met een goedgevulde maag in want elke dag kunnen kinderen genieten van een lunch tegen een klein vriendenprijsje (€0,50 per portie)! Elke dag tussen 12:00 en 14:00 uur valt er wat anders te smikkelen!

Woensdag 4 januari: Bolletje kaas/ hagelslag

Tevens hangt er aan deze woensdag een speciaal tintje, in samenwerking met Meerwaarde organiseren wij een SURVIVAL dag! Deze start om 15:00 uur en is afgelopen om 17:30 uur. Deelname is gratis.

? maak je eigen kompas

? Bak een broodje boven het kampvuur!

Donderdag 5 januari: Broodje knakworst

Vrijdag 6 januari: Beleg je eigen pizzaatje!

Zaterdag 7 januari: Pannenkoeken (die zijn natuurlijk gratis) en een CREABEA middag!

Graag maken wij alvast bekend dat kinderen op vrijdagmiddag 13 januari mee kunnen doen met LASERGAMEN. Kosten €5,- / half uur. Schrijf je van te voren in want VOL = VOL!

Vrijdagavond 13 januari is er de traditionele NIEUWJAARSFIK voor alle kinderen, vrijwilligers, buurtbewoners en betrokkenen. Iedereen is vanaf 19:00 uur welkom om een hapje en een drankje te doen bij het kampvuur.

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Jeugdland is te vinden aan de Redenburgsingel 100 in Hoofddorp aan de oever van de recreatieplas Toolenburg. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net, of kom gewoon even langs!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie