Jeroen Maas Sports Company 3e van Nederland bij VES indoor Rowing Challenge!

2 januari 2017 om 00:00 Sport

Tijdens de VES (vereniging exclusieve sportcentra) Rowing Challenge is Jeroen Maas Sports Company 3e van Nederland geworden door in totaal 3.517.509 meter te roeien en hiermee is JMSC uitgeroepen tot "beste nieuwkomer" in de VES 100 clubs. De Rowing Challenge duurde van 1 tot 23 december en werd door heel Nederland georganiseerd bij verschillende sportcentra. Tijdens deze Challenge moesten leden van Jeroen Maas Sports Company gezamenlijk aan de slag om zo veel mogelijk meters te roeien.

Individueel waren er ook prijzen te winnen voor de sportschool en hierbij heeft Hoofddorps eigen Monique van Tol landelijk had met een tijd van 03.36.2 de snelste tijd op de 1.000 meter van de vrouwen neergezet in de leeftijdscategorie 16-39 jaar.

Onderling vond er binnen Jeroen Maas Sports Company ook een strijd plaats om de langste afstand en de snelste op de 1000 meter. De onderlinge strijd tussen Rob Poots en Ida de Haan was erg intens en die elkaar tot het uiterste hebben gedreven om een zo ver mogelijke afstand af te leggen. Uiteindelijk streek Ida de Haan met 402 294 meter met de meeste aantal meters, op de 2e plaats Rob met 330.279 meter. Een ongelooflijke prestatie, waar ze soms meer dan 3 uur achtereen roeiden!

Als Nieuwkomer zal Jeroen Maas Sports Company zeker weer van de partij zijn bij de Challenge van 2017!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie