Al 40 jaar tennis bij TV In den Boogaerd

26 februari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Dit jaar viert tennisvereniging In den Boogaerd haar 40-jarig bestaan. De tennisclub, prachtig gelegen bij het Haarlemmermeerse Bos, kan terugblikken op 40 hele mooie jaren.

De vereniging werd in 1977 opgericht en groeide in de loop van de jaren uit tot een populaire vereniging. En nu, 40 jaar later, bruist de Hoofddorpse tennisclub nog steeds! Jong en oud tennist er met veel plezier. In dit jubileumjaar staat de agenda boordevol activiteiten, allemaal met een extra feestelijk tintje.

Nieuw bestuur

Sinds eind 2016 is er een nieuw bestuur aangetreden, met veel innovatieve ideeën voor de tennisvereniging. Met het nieuwe tennisseizoen voor de deur is er genoeg te doen om er voor te zorgen dat er vanaf april weer volop getennist kan worden op de tien mooi gelegen tennisbanen.

Kortingsactie voor nieuwe leden

Natuurlijk wordt ook het 40-jarig bestaan van In den Boogaerd groots gevierd. De club pakt al uit met een mooie kortingsactie voor nieuwe leden. Zij krijgen maar liefst € 40,00 euro korting op hun lidmaatschap, zodat zij zo tegen een laag tarief kennis kunnen maken met de gezellige club.

Bovendien zijn er zowel voor volwassenen als voor jeugdleden aantrekkelijke combipakketten samengesteld, om zo ook tennisles te kunnen volgen.

Tennisschool

Vanaf het komende tennisseizoen zullen de tennislessen verzorgd worden door tennisschool Hoogland-Wiers. Met veel enthousiasme gaat deze tennisschool van start! Het doel van de lessen is niet alleen om (nog) beter te leren tennissen, maar ook om het plezier in de sport te houden en te verhogen.

Kennismaken met TV In den Boogaerd

Het belooft een wervelend en bruisend zomerseizoen te worden voor de jarige tennisclub! Traditiegetrouw staat dit jaar weer het gezellige IdB Open Toernooi in de planning, maar zijn er nog veel meer leuke evenementen. En uiteraard gaat ook het 40-jarig bestaan van de vereniging uitgebreid gevierd worden.

Wie graag deze 40e verjaardag van In den Boogaerd mee wil vieren, wordt dan ook uitgenodigd om eens een kijkje te nemen bij de tennisclub. Wie al een balletje kan slaan, kan meespelen met het gezellige Openingstoernooi op 1 april a.s., om zo op een sportieve en laagdrempelige manier kennis te maken met TV In den Boogaerd.

Nog nooit een tennisracket vastgehad? Dan is het seniorenpakket van In den Boogaerd een goede manier om kennis te maken met de tennissport.

Kijk voor meer informatie en aankomende evenementen op www.indenboogaerd.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie