Nijhof Wooncentrum groter dan je denkt

28 februari 2017 om 00:00 Zakelijk

Al drie generaties goed in persoonlijk advies

Wonen moeten we allemaal. Wat is er dan nog mooier als je op één adres niet alleen een ruime keus vindt aan vloerbedekking, meubels, raambekleding, bijpassende accessoires en slaapsystemen. Maar waar je op datzelfde adres ook nog deskundig advies krijgt. En waar je je als klant meteen thuis voelt.

Dat adres is Nijhof Wooncentrum, gevestigd op de hoek van Hoofdweg en Burgemeester van Stamplein, in het centrum van Hoofddorp. Met een vloeroppervlak van 1250 vierkante meter, verdeeld over een begane grond en een eerste verdieping, laat het wooncentrum al 67 jaar zien hoe je een woning smaakvol kunt inrichten. Met dank aan Gerbrand, Wilma en Jordy die, ieder met een eigen specialiteit, verantwoordelijk zijn voor in- en verkoop, advisering en bezorging.

"Geen groot team dus", bevestigt Wilma, "en dat maakt Nijhof Wooncentrum juist zo uniek. Want we kunnen een klant van a tot z adviseren, en ervoor zorgen dat bijvoorbeeld vloerbedekking, wandmeubel en accessoires qua kleur en materiaalgebruik goed op elkaar afgestemd zijn. Maar we werken ook prima samen als team, waardoor we weten wat welke klant wil. Even snel iets aanpassen of toevoegen aan een order, zal daardoor geen probleem zijn."

Met die diverse meubelen, accessoires en vele soorten aan vloerbedekking die Wilma noemt, worden op de 1250 vierkante meter steeds kleine 'kamertjes' ingericht. Een bewuste keus en vooral het werk van Wilma die regelmatig beurzen bezoekt om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. "Mensen moeten zich thuis voelen. Dat is wat je wilt bereiken." Dat laatste gaat Nijhof Wooncentrum blijkbaar prima af, want veel klanten zijn bekend van vader op zoon. "Het is goed om te zien hoe zo'n persoonlijk aanpak gewaardeerd wordt."

Dat laatste ondervindt Nijhof Wooncentrum overigens ook voor ledikanten, linnenkasten en matrassen (vooral terug te vinden op de eerste verdieping), en de eettafels en -stoelen, raamdecoratie zoals gordijnen en het grote assortiment aan relaxfauteuils (op de begane grond).

"Het gaat niet alleen om smaak - er zijn ook nog eens tal van mogelijkheden en dan valt het niet mee om een juiste keus te maken. Ons advies is dan ook: neem er de tijd voor en laat ons je persoonlijk adviseren", laat Gerbrand weten. "Want ieder matras heeft een ander slaapcomfort. Daarom zeggen we ook: probeer een matras altijd uit voordat je tot aankoop over gaat."

Een soortgelijke aanpak gaat volgens Wilma op voor de relaxfauteuil. "Iedere relaxfauteuil heeft een ander zitcomfort en is daarom niet voor iedereen geschikt. Maar dankzij onze uitgebreide collectie is er wel altijd een relaxfauteuil die bij iemand past. Mede omdat ze ook nog eens in diverse stoffen en leer uitgevoerd kunnen worden."

Voor meer informatie, zie www.nijhofwooncentrum.nl.

Voor een meer persoonlijk advies: Nijhof Wooncentrum (met bezorgservice) heeft een aantal eigen gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie