GYGA On Tour

21 maart 2017 om 00:00 Nieuws

GYGA on tour is een nieuw rondreizend festival met als doel eigenzinnige en talentvolle (jonge) bands te promoten en te coachen op de Nederlandse podia. Zij laten de band hier onder andere bekend worden met het 'Do It Yourself' principe, en de wereld rondom het muziek maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: hoe regel ik de optredens en hoe werkt de zakelijke kant. Het coachen doet GYGA op het gebied van promotie en performance. GYGA(Get Your Gig Agency) heeft begin 2017 een lijst geselecteerd uit de bands die zich hiervoor hebben ingeschreven. De onderstaande bands zijn opgenomen in de editie van Duycker in Hoofddorp!

Venhill

Venhill is een Alphense band die beukt, maar niet kraakt. Stevige rock die je doet springen, omvangen door een melancholische sfeer die alles behalve zwaarmoedig is. Een band die je op het verkeerde spoor zet maar je vervolgens wel pakt. Geïnspireerd door hun helden uit de 90's maken de bandleden In-Your-Face Rock met een moderne sound en verhalende teksten. De Melancholie van Nirvana, de hooks van Biffy Clyro met de energie van John Coffey.

Innovation

Het repertoire (eigen werk) van Innovation bestaat uit swingende en rockende nummers met eigenzinnige teksten. Invloeden die zijn terug te horen zijn bijvoorbeeld White Stripes, Queens of The Stone Age, Artic Monkeys en The Smashing Pumpkins. Een optreden van Innovation staat voor energieke rock waarbij stilstaan toch erg lastig is.

Static Moment

De bandnaam van Static Moment is voortgekomen uit stilstaande momenten: dat moment net voordat je je evenwicht verliest, het moment waarop je bijna hoort of je gewonnen of verloren hebt - en natuurlijk het moment net voordat je voor een volle zaal die allereerste noot aanslaat.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie