29 mei 2017 om 00:00 Activiteiten

In deze mailing:

Deze week nieuw in CineMeerse

Baywatch --- Première

Casper & Emma de bergen in --- Première

Aankomende events

The Royal Opera House: The Dream / Symphonic Varations / Marguerite & Armand (Ballet) --- woensdag 7 juni

The Royal Opera House: Otello (Opera) --- woensdag 28 juni

André Rieu's 2017 Maastricht Concert --- zaterdag 22 juli

Seniorenmiddag

Beeldmateriaal in bijlage

Deze week nieuw in CineMeerse

________________________________

Baywatch --- Première

Oneliner

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch.

Beschrijving kort

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. In de nieuwe actie-komedie Baywatch (geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie) wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Regisseur: Seth Gordon

Acteurs: Dwayne Johnson, Zac Efron, Jon Bass

Actrices: Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario, Ilfenesh Hadera, Priyanka Chopra

Genre: actie, komedie

Releasedatum: donderdag 1 juni 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=PksNu0zdHv4

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1208/

________________________________

Casper & Emma de bergen in --- Première

Beschrijving kort

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma's moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma's moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico's. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt...

Regisseur: Arne Lindtner Næss

Genre: familiefilm

Releasedatum: donderdag 1 juni 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Yb7Bk2YiGT4

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1299/

________________________________

Aankomende events

________________________________

The Royal Opera House: The Dream / Symphonic Varations / Marguerite & Armand (Ballet) --- woensdag 7 juni

The Royal Ballet eindigt de vieringen ter gelegenheid van haar 70-jarig jubileum in het Royal Opera House met een gemengd programma van werken door oprichter en choreograaf Frederick Ashton.

LIVE voorstelling: woensdag 7 juni 2017 om 20.15 uur

ENCORE voorstelling: dinsdag 13 juni 2017 om 14.00 uur

Kaarten voor de LIVE voorstellingen kosten €21,50 per persoon en kaarten voor de ENCORE voorstelling kosten €17,00 per persoon. Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee en iets lekkers.

The Dream / Symphonic Varations / Marguerite & Armand

Dit prachtig gemengde programma demonstreert de geweldige creatieve visie van Frederick Ashton, Oprichtend Choreograaf van The Royal Ballet.

The Dream is Ashton's bewerking van Shakespeare's losbandige komedie waar een bosgeest verwoestend, gewapend met een liefdesdrank, te werk gaat.. Symphonic Variations was Ashton's eerste werk, in 1946, na de Tweede Wereldoorlog, en een van de eerste van het gezelschap dat uitgevoerd werd op het gigantische hoofdpodium van het Royal Opera House, met zes dansers die een serie kwartetten, duetten, sextetten en solo's uitvoeren . Op César Franck's broedende Variations symphoniques, viert dit rudimentaire meesterwerk de pure schoonheid van beweging.

Marguerite en Armand is Ashton's prachtige en emotionele bewerking van het welbekend verhaal van Alexandre Dumas fils, bekend door Verdi's opera La Traviata. Ashton creëerde dit aangrijpende ballet voor Margot Fonteyn en Rudolf Nureyev in 1963.

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/e_1031/

________________________________

The Royal Opera House: Otello (Opera) --- woensdag 28 juni

Jonas Kaufmann maakt zijn debuut als Otello in Verdi's gepassioneerde bewerking van Shakespeare's grote tragedie vol jaloezie, deceptie en uiteindelijk moord, gedirigeerd door Antonio Pappano.

LIVE voorstelling: woensdag 28 juni 2017 om 20.15 uur

ENCORE voorstelling: dinsdag 4 juli 2017 om 14.00 uur

Kaarten voor de LIVE voorstellingen kosten €21,50 per persoon en kaarten voor de ENCORE voorstelling kosten €17,00 per persoon. Bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Otello

Wereldberoemde tenor Jonas Kaufmann maakt zijn debuut als Otello in Verdi's gepassioneerde bewerking van Shakespeare's grote tragedie vol jaloezie, deceptie en moord. Sopraan Maria Agresta zal zijn Desdemona zijn en bariton Ludovic Tézieer als aartsrivaal lago in een nieuwe productie van Olivier Award-winnende regisseur Keith Warner.

Een belangrijk werk in het opera repertoire, leunt Verdi's Otello op de krachten van het Orkest van het Royal Opera House, het Royal Opera Chorus en deze fantastische line-up met voorname zangers, met exquise duetten, emotioneel patente solonummers en spannende refreinen. Speciale hoogtepunten zijn onder andere Otello en Desdemona's meeslepende liefdesduet, en Desdemona's aangrijpende 'Willow Song en het Avé Maria'.

Royal Opera Music Director Antonio Pappano dirigeert dit Italiaanse meesterwerk.

LOOPTIJD VAN ONGEVEER 2 UUR EN 45 MINUTEN, INCLUSIEF EEN PAUZE PLUS EEN INTRODUCTIE VAN 15 MINUTEN.

GEZONGEN IN HET ITALIAANS, ONDERTITELD IN HET NEDERLANDS.

Releasedatum: woensdag 28 juni 2017

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/e_1032/

________________________________

André Rieu's 2017 Maastricht Concert --- zaterdag 22 juli

Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer - exclusief in de bioscoop.

U kunt kiezen uit twee voorstellingen. De eerste voorstelling is op zaterdag 22 juli om 20.00 uur en de tweede voorstelling is op zondag 23 juli om 15.00 uur. Kaarten kosten €12,50 per persoon (exclusief eventuele toeslagen).

Voor deze voorstelling is het alleen mogelijk om kaarten te kopen

André Rieu, bij miljoenen bekend als 'De koning van de wals', is een van de populairste artiesten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat elk jaar plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Van een ontwikkeling heeft het doorgemaakt: van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/e_1324/

________________________________

Senioren programma

________________________________

Donderdag-/dinsdagmiddag zijn er weer seniorenvoorstellingen! Koffie/thee, iets lekkers en film voor maar €7,50 per persoon. (Exclusief eventuele toeslagen)

Donderdagmiddag (1-6): 13.20 À Bras Ouverts; 13.30 Voor elkaar gemaakt; 13.40 Snatched; 14.00 Django; 14.10 A Dogs Purpose; 14.20 The Zookeeper's Wife;

Dinsdagmiddag (6-6): 13.20 À Bras Ouverts; 13.30 Voor elkaar gemaakt; 13.40 Snatched; 14.00 Django; 14.10 A Dogs Purpose; 14.20 The Zookeeper's Wife;

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie