Handbalvereniging SV VOS sluit het seizoen feestelijk af met de onthulling van een nieuw logo

30 mei 2017 om 00:00 Sport

Op zondagochtend 28 mei waren de eerste mensen van VOS al vroeg aanwezig om alles klaar te zetten voor een fantastisch afsluiting van het seizoen.

De meiden van de DC1 begonnen de dag met de wedstrijd tegen Lotus.n. Helaas was Lotus erg sterk en onder leiding van scheidsrechter Joyce werd de eindstand 8-29. De E2 van VOS speelde hierna tegen RKDES en hoe klein ook, de vossers lieten het kaas niet van hun brood eten. Scheidrechter Bridy had het goed onder controle en noteerde een eindstand van 8-6 voor VOS. Om 13.00 uur mochten de DS1 aantreden tegen Zeeburg. Een pittige en spannende wedstrijd. In de laatste minuten was het nog erg spannend, echter de eindstand was 13-18. De wedstrijd van de jongens HC1 werd helaas niet gespeeld, echter onze HS1 moesten hun wedstrijd ondertussen spelen in Sloten bij onze Combi vereniging DSG. Een prima wedstrijd, echter was tegenstander Zaanstreek iets sterker. Eindstand 26-32. Ondertussen waren de Klaverjassers van VOS aangeschoven in de kantine om een potje te kaarten en waren er sponsors gekomen voor de sponsorborrel. Het was al lekker druk op ons Multicomplex de Bataaf. De wedstrijd van de E1 begon om 15.00 uur en onder het toeziend oog van Scheidsrechter Marc werd het een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. De wedstrijd tegen Meervogels is gewonnen met 9-4. De DS3 hebben de dag afgesloten. Ondanks de hitte ging de wedstrijd erg goed. Scheidsrechter Linda floot de wedstrijd af in het voordeel van VOS 19-10.

Tussen 16.00 en 17.00 uur was het Happy Hour. Voor de vrijwilligers in de Kantine was het hard werken. Rond 17.00 was het dan zover. Voorzitter Jos weel deed zijn woordje en het prachtige nieuwe logo werd onthult. Na de onthulling heeft de rest van het bestuur voorzitter Jos Weel in het zonnetje gezet. Zonder zijn inzet en die van Ruud Breure had VOS nooit zo'n mooi veld gehad. De 2 heren hebben zich 1,5 jaar lang letterlijk gestort op het Multiveld. Jos Weel ontving een prachtig fotoboek en de jeugd had een mooie collage gemaakt met alle foto's van de jeugdteams. Rond 17.30 kon de barbecue beginnen. Zo'n 120 schoof aan voor een hapje en drankje. Het was erg gezellig. Rond de klok van 20.00 uur gingen de meeste mensen naar huis. Een klein ploegje van zo'n 20 man bleef nog even nababbelen. De Vossers hebben om 21.30 uur de laatste leden letterlijk het complex afgeveegd………Het was een lange maar prachtige dag. Alle vrijwilligers enorm bedankt voor jullie inzet. Tot volgend seizoen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie