31 mei 2017 om 00:00 Activiteiten

Persbericht

Oecumenisch bruggen bouwen in een tent

Nieuw-Vennep - 'Bruggen bouwen' is dit jaar het thema voor de oecumenische tentviering van de Raad van Kerken Haarlemmermeer-zuid. De tentviering is op 25 juni om 11.00 uur in de feesttent op het evenemententerrein aan de Zuiderdreef. De voorgangers nemen de bezoekers mee in hun overwegingen bij het thema, met tussendoor samenzang, begeleid door piano. Het goede doel waarvoor dit jaar aandacht wordt gevraagd is stichting Kidsfair in Nieuw-Vennep. Kidsfair spant zich in voor gezinnen met een smalle beurs in de omgeving van Nieuw-Vennep.

Jaarlijkse traditie

De tentviering is voor de Venneper feestweek inmiddels een traditie geworden waaraan de Protestantse Gemeente De Rank, de Hervormde Gemeente Witte Kerk, de R.K. Parochie, het Apostolisch Genootschap, Crosspoint en de Protestantse Gemeente Abbenes allemaal een bijdrage leveren. De viering is voor alle leeftijden: tijdens het kindermoment is er aandacht voor de jeugd, kinderen tot 4 jaar kunnen in een crèche terecht.

Onderdeel van Feestweek

Evenals vorige jaren stelt de organisatie van de Oranje Feestweek ook dit jaar zijn tent ter beschikking van de Tentviering. Oud en jong, wel of niet behorend bij een geloofsgemeenschap, is van harte welkom bij deze laagdrempelige en feestelijke viering. Na afloop is er voor iedereen koffie/thee/limonade en koek.

Noot voor de redactie:

Conny Berbeé, predikant van Protestantse Gemeente Abbenes, namens de gezamenlijke kerken: tel. 0252 545108,

E-mailadres: connyberbee@hetnet.nl

cid:imagebec9b5.PNG@4efd9fcc.46a5714b

Telefoon: 035 - 54 88 782

E-mail: epijl@apgen.nl

't Hoogt 4 | Baarn

Postbus 116 | 3740 AC Baarn

www.apgen.nl

e-mail disclaimer

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie