Loop mee met WandelBart van Schiphol naar Hoofddorp

27 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Op vrijdag 7 juli kunt u een wandeling maken van Schiphol naar Hoofddorp onder leiding van wandelroutemaker Bart van der Schagt. De wandeling is ongeveer 14 kilometer lang en deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden: www.gegarandeerdonregelmatig.nl/meelopen

Op het digitale platform Wandelzoekpagina publiceerde 'WandelBart' van der Schagt honderden wandelingen door heel Nederland. Een twintigtal van zijn wandelingen in Noord-Holland verschenen in de gids 'Groene Wissels Noord-Holland' - waaronder de wandeling van Schiphol naar Hoofddorp.

Over deze wandeling schreef WandelBart in zijn inleiding:

Je moet toch wel een beetje gek zijn hier te willen wandelen! De hele dag vliegen ze je om de oren, je loopt voor de helft in de drukte en ook nog over lange saaie rechte wegen. Nee, niet doen dus! Of toch maar wel, toch maar eens op je gemakkie vanaf de benenwagen dit bedrijvige stukje Nederland aanschouwen? Ja, dan kan het een uitdaging of leuk trainingsrondje zijn… Tijdens deze wandeling zie en hoor je ruim 100 vliegtuigen landen, dus zo saai is het nu ook weer niet. Oh ja, je hoeft niet bang te zijn dat je over blubberige landwegen wandelt: op een schelpenpad en graspaadje van samen 300m na wandel je over verharde wegen. Wel zo prettig ;-)

Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is gespecialiseerd in het uitgeven van thematische wandelgidsen in Nederland. De uitgeverij heeft inmiddels zo'n 40 wandelgidsen uitgebracht. Met de wandelgidsen 'Kroeglopers' en 'De mooiste boswandelingen van Nederland' won de uitgeverij tot tweemaal toe de prestigieuze Wandeltrofee. Deze kleine uitgeverij timmert behoorlijk aan de weg door elke maand een complete set wandelgidsen te verloten onder enthousiaste wandelaars.

De uitgevers controleren zelf alle routes uit de wandelgidsen in het veld en nodigen wandelaars uit om met hen mee te gaan. Op de website van de uitgeverij www.gegarandeerdonregelmatig.nl staat een agenda met de wandelingen voor de komende maand.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie