Het Trio van Toen uit de Haarlemmermeer treed op in Theater de Meerse-Hoofddorp op 29 september a.s.

5 september 2017 om 00:00 Nieuws

Het Trio van Toen uit de Haarlemmermeer is een aantal jaren geleden opgericht door Monique van de Keer uit Nieuw Vennep.

Met als doel de ouderen in Nederland te kunnen verblijden met een leuk muzikaal programma uit hun tijd.

Sinds de oprichting is het in een stroomversnelling gekomen. Ze worden geboekt door vele zorginstellingen in Nederland en brengen daar hun muzikale programma :"Toen geluk heel gewoon was", met herkenbare, soms vergeten, prachtige Nederlandstalige liedjes uit de jaren 40, 50 en 60.

Inmiddels hebben ze ook een nieuw programma; "Een Ode aan Max van Praag, Eddy Christiani en Annie de Reuver", wat enorm goed aanslaat.

Het Trio van Toen, bestaat uit zangeres Monique van de Keer, de welbekende contrabassist Thomas Kwakernaat en de fantastische jazz pianist Pieter van Santen.

Dat deze professionele muzikanten een Jazzy achtergrond hebben is zeker te horen. Sommige liedjes swingen de pan uit!

Ze zijn gevraagd om met hun voorstelling in het theater te komen, en daarvan is de primeur in theater de Meerse te Hoofddorp.

Zij bieden met deze voorstelling de ouderen uit de Haarlemmermeer de mogelijkheid om weer eens naar het theater te gaan, het is namelijk een middag voorstelling.

Het Trio van Toen in de Meerse; vrijdagmiddag 29 September aanvang 15.00 uur.

Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke middag. Voor meer info en kaartjes; www.demeerse.nl of Monique van de Keer; www.moniquezingt.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie