Tonny Alberti met een levendig eerbetoon aan zijn vader Willy

17 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 22 oktober om 14.00 uur Tonny Alberti met een muzikaal eerbetoon aan Willy Alberti in Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 te Zwanenburg.

Kun je zingen, zing dan mee!

Tonny Alberti brengt een ode aan zijn vader Willy Alberti. Hij vertelt over zijn vader Willy, die in de Jordaan geboren en getogen is. Er worden oude beeldfragmenten over de zanger getoond en het herkenbare repertoire van Willy Alberti komt voorbij. Van levenslied tot opera, unieke beelden van Willy en Willeke Alberti, Johnny Jordaan en nog meer. Hier geldt zeker het motto: kun je zingen, zing dan mee!

Vragenronde

Na de pauze is er een vragenronde en geeft Tonny cd's weg aan vragenstellers met de leukste vragen. Daarna volgt een optreden van Boy Levi met onder andere de grootste hits van Willy Alberti. De techniek wordt verzorgd door Kick v.d. Voorde. Een feest van herkenning en Amsterdamse gezelligheid!

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie