23 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

Beste redactie,

Willen jullie s.v.p. bijgevoegde tekst, heel graag met een van de foto's,

de aankomende week (week 43) in jullie krant plaatsen?

Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Rian en Berry Kok

The Shack

06 25047557

Tribute to Rory Gallagher in The Shack.

Zondagmiddag live-muziek

Ze stonden al eerder met veel succes in The Shack; Laundromat. Deze Nederlandse Rory Gallagher Tribute band timmert al vele jaren aan de weg om de muziek van, én de herinnering aan de grote Ierse Bluesgitarist levend te houden. En dat doen ze door een ijzersterke tribute neer te zetten. Laundromat beheerst het hele spectrum van Rory's enorme repertoire, van pompende blues tot explosieve rocknummers tot gevoelige ballads en akoestische liedjes. Uitgebreide tours door o.a. Ierland en Nederland hebben gezorgd voor een grote en trouwe aanhang. Laundromat bestaat uit: Danny Vlaspoel op gitaar, Joeke Wouda op bass, Fred Koridon: vocals, en Maarten Witzel op de drums. Samen staan ze garant voor een combinatie van hoge muzikale kwaliteit en een getrouwe interpretatie van Rory's muziek. Ga dat zien op zondagmiddag 29 oktober in The Shack, Oude Meer.

Love Peace and Happiness

Zondag 5 november staat The LSB Experience, op veler verzoek, weer op het Shack podium!

Een juweel van een band die iets heel bijzonders te bieden heeft, namelijk een prachtige blend van stemmen en bijzonder mooi gezamenlijk gitaarspel. Het repertoire van The LSB Experience omvat voornamelijk songs van muziekhelden uit de seventies zoals o.a. Crosby Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met nummer van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice.

De undercoversessies

Het nieuwe undercoversessie seizoen is weer begonnen; professionele muzikanten kruipen in de huid van hun idolen met verbluffend resultaat! In november heeft The Shack er twee op het programma staan. Heb je altijd al Electric Light Orchestra en Supertramp live willen zien, dan is dit je kans, want beter gaat het echt niet worden! Ongeëvenaard en tot in de puntjes perfect neergezet. Zet ze vetgedrukt in je agenda: Vrijdag 17 november: Electric Light Orchestra en zondag 26 november: Supertramp!

The Shack is geopend op zondag 29 oktober vanaf 15.00 uur, Laundromat begint om 16.00 Entree 10,00

Voor alle info en openingsdagen/tijden ga je naar www.the-shack.info Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie