Succesvol voetbalkamp Sc Badhoevedorp met Coerver Coaching

29 oktober 2017 om 00:00 Sport

Ook deze herfstvakantie waren er voetballertjes van Sc Badhoevedorp weer hun voetbalvaardigheden aan het verbeteren. Van woensdag 25 oktober tm vrijdag 27 oktober werden de kinderen door de Coerver Coaching trainers de basisvaardigheden z.g. " ball mastery " bijgebracht en aangescherpt. De kinderen waren van 's morgens 10 uur tot ca 15.30 uur met veel plezier met voetbal bezig, want dat daar gaat het uiteindelijk om. De lunch voor deze voetbaldriedaagse werd verzorgd door AH Badhoevedorp.

Het mooie is dat je deze vaardigheden al heel snel terugziet bij de spelertjes in wedstrijden, zowel bij de recreatieve als meer selectiegerichte spelers.

Vanaf dit seizoen is Sc Badhoevedorp namelijk " Partnerclub " van Coerver Coaching. Trainers van sc Badhoevedorp worden opgeleid om een gestructureerd trainingsprogramma te kunnen geven. Het doel van Coerver Coaching is om iedere speler zich maximaal te laten ontwikkelen. Dit wordt bereikt door iedere speler te voorzien van professionele coaching, specifieke technische- en fysiologische trainingsprogramma's, eersteklas faciliteiten en een uitgebreid ondersteuningsprogramma. Het doel is om zelfverzekerde en creatieve spelers op te leiden, en ze naast een goede sportmentaliteit ook essentiële sociale vaardigheden zoals fair play en respect mee te geven.

Coerver® Coaching is niet zomaar een voetbalschool, maar een internationale voetbalorganisatie, dat inmiddels in ruim 50 landen actief is. Zij bieden een 34 jarig geëvolueerd trainingsmethode aan voor zowel spelers als trainers. Coerver® Coaching de nummer 1 trainingsmethodiek dat wereldwijd wordt gebruikt.

Coerver Coaching is een onafhankelijke organisatie met veel kennis, know how, een groot netwerk.

Tevens zijn zij bijscholingspartner van de KNVB.

Voetballen kun je bij sc Badhoevedorp vanaf 5 jaar ! Voor rmeer info www.scbdorp.nl. Info over de Coerver Coaching voetbal academy ; Coerver Coaching.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie