Hoofddorp (zon.) had gelijkspel verdiend tegen EDO

30 oktober 2017 om 00:00 Sport

HOOFDDORP Het is Hoofddorp (zon.) maar één helft gelukt de goede lijn van de afgelopen weken voort te zetten tegen EDO. In Haarlem werd het 2-1 voor de thuisclub, nadat Hoofddorp eerst nog middels Jasmin Ramic op een 0-1 voorsprong was gekomen.

"Maar als we de rust ingaan met 0-3, dan had niemand ervan opgekeken", laat trainer Jerry Verschoor enigsins teleurgesteld weten. "Want we kregen wel 5 tot 6 kansen om te scoren." Dat gebeurde echter niet, terwijl meteen na rust wel de 1-1 op het bord stond. De zon speelde even een beslissende rol, waarna de bal via de kluts het doel in ging.

"EDO was die tweede 45 minuten gewoon beter. Daar kunnen we heel eerijk over zijn", moet Verschoor toegeven. "Waar wij de betere waren in de eerste helft, was EDO dat in de tweede helft. Een gelijkspel was meer dan terecht geweest. Dat zeiden ze achteraf ook bij EDO."

Maar het werd geen gelijkspel, want vier minuten voor tijd was er weer een onoverzichtelijke situatie en stond het ineens 2-1. De laatste minuten zette Hoofddorp nog alles op alles, maar de thuisploeg speelde het slim uit. Eindstand derhalve 2-1, waardoor EDO nu één punt boven Hoofddorp staat met 9 uit 6. De Hoofddorpers volgen op de 8e plaats met 8 uit 6. "Als we volgende week spelen zoals we nu de eerste 45 minuten speelden, dan doen we het goed."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie