18 november 2017 om 00:00 Activiteiten

Geachte heer Dijkstra.

Zojuist had ik telefonisch contact met u en sprak af het persbericht uit de bijlage naar u toe zou sturen.

Graag wil ik vragen of het mogelijk is dat bijgaand bericht (zie bijlage) komende week: donderdag 23 november wordt geplaatst.

Voor de beeldvorming, zie de site: www.zuiverafrikaanswater.nl

Met vriendelijke groet en dankend voor de te nemen moeite.

Stantia Straat, (bestuurslid ZAW).

De stichting Zuiver Afrikaans Water (ZAW) zorgt met minimale, doeltreffende middelen voor zuiver drinkwater op scholen in KwaZulu Natal (Zuid-Afrika). Bijna 10.000 leerlingen hebben door de stichting al toegang tot gezuiverd water gekregen. Ter voorkóming van diarree en infectieziekten, zoals cholera.

Zaterdag 25 november, 13-17 uur

Zaterdag 25 november 2017 van 13 tot 17 uur organiseren we weer de ZAW-kadootjesmarkt in en rond het Huis van de Wijk België, Hageland 117 in Nieuw Sloten. Van bedrijven en allerlei mensen hebben wij artikelen/kadootjes gekregen die we verkopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan waterzuiveringsapparatuur op scholen te Zuid-Afrika.

Koop of schenk

Kom dus naar de kadootjesmarkt om daar iets moois te kopen voor de Sinterklaas- of Kerstviering. En hebt u iets dat u wilt schenken voor verkoop op de kadootjesmarkt? Kom dan vroeg op de middag en neem het mee!

Buiten op het Belgiëplein, staan we met een informatiekraam en spelletjes voor jong en oud. Kom en sjoel voor het goede doel!

Meer informatie

Zie: www.zuiverafrikaanswater.nl.

Wilt u met uw bedrijf als sponsor meedoen?

Stuur dan een e-mail naar

info@zuiverafrikaanswater.nl.

We zijn ANBI-geregistreerd.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie