Grote Prijs van de Bollenstreek in Duycker

24 november 2017 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Op zaterdag 2 december komt de

De Grote Prijs van de Bollenstreek komt op zaterdag 2 december naar Duycker met de vijfde voorronde. De Grote Prijs van de Bollenstreek is hét event dat artiesten uit de Rijn-, Duin- en Bollenstreek een podium aanbiedt. De deuren gaan om 20 uur open.

De deelnemende artiesten van de vijfde voorronde van de Grote Prijs van de Bollenstreek bestaan dit keer uit uiteenlopende bands, namelijk: Le Roux, EIGER, Solarcycles, GUNYAMA en Venhil.

De Grote Prijs van de Bollenstreek is al sinds de jaren '90 de popprijs voor de Rijn-, Duin- en Bollenstreek. Ieder jaar strijden tientallen bands om de eerste plek binnen deze wedstrijd. Waar de Grote Prijs zich voorheen voornamelijk op bands richtte, worden tegenwoordig alle soorten artiesten uitgenodigd om mee te doen. Producers, rappers, singer-songwriters, dj's, maar natuurlijk ook nog bands. Zij nemen het tegen elkaar op voor een professionele jury, maar ook het publiek heeft een stem in de uiteindelijke uitslag. Alle genres zijn welkom, zolang de artiesten maar eigen muziek spelen, dus geen covers.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie