Komodo en Johnny Feel Good & Oscar Benton in The Shack

27 november 2017 om 00:00 Activiteiten

Weekend vol live muziek

OUDE MEER Twee totaal verschillende en zeer verrassende optredens aankomend weekend op de bühne in The Shack. Op vrijdag 1 december (21 uur) verwelkomen zij Komodo op hun podium. Zondag 3 december komt Johnny Feel Good met special Guest Oscar Benton.

Komodo is een fantastische jonge nieuwe band die na de eerste demo gelijk een platencontract op zak kreeg van Sony Music Entertainment. Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun psychedelische rock-'n-roll zitten stijlen van over de hele wereld verweven: woestijnblues, surfrock, 60's pop, rumba en Indiase raga. Alles met een weelderige meerstemmigheid, niet-westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. Muziek van Komodo is gruizig en vreemd, maar ook catchy en uiterst dansbaar.

Tommy zong en speelde gitaar, Gino zong en speelde naast gitaar, drums en bas ook allerlei niet-westerse instrumenten zoals de Bouzouki. Er waren geen vooropgezette plannen of grote ambities, maar het bleek al snel een vruchtbare samenwerking. De allereerste sessie van Gino en Tommy resulteerde, na een dag en een nacht spelen, in het nummer Bengali Crown én het besluit om deze muzikale klik naar een hoger plan te brengen.

Johnny Feel Good Zondag 3 december (15 uur) Johnny Feel Good met special Guest Oscar Benton. In maart 2012 stond de band Johnny Feel Good samen Oscar Benton in The Shack, en aanstaande zondag zijn ze terug. Oscar is still alive and kicking en zijn nieuwe CD is zojuist uitgekomen. De officiële release is in januari maar… op zondag 3 december kunnen de bezoekers deze al, gesigneerd door Oscar, mee naar huis nemen. Als de namen Barrelhouse, Southside Blues Revue, Livin'Blues, Oscar Benton, Johnny Laporte en Jura je iets zeggen dan weet je dat je zondag goed zit in The Shack. De leden van Johnny Feel Good zijn samen goed voor meer dan 300 jaar blueservaring met hun dampende blues die niet te stoppen is en die je gehoord én gezien moet hebben.

Men vindt The Shack aan de Schipholdijk 253-B in Oude Meer. Kijk voor alle info en openingsdagen/tijden op www.the-shack.info.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie