Goed voorbereid in gesprek

29 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BADHOEVEDORP Voor veel mensen is het een hele opgave om tijdens een gesprek met een arts de juiste vragen te stellen. Daarom biedt Inloophuis Esperanza, Badhoevelaan 82, een interactieve workshop aan waarbij stilgestaan wordt wat van tevoren en tijdens een gesprek een rol kan spelen. Naast wat opdrachten krijgen de deelnemers praktische tips over het stellen van vragen, het doorvragen wanneer men iets niet begrijpt en het verkrijgen van duidelijkheid van de specialist.

De workshop wordt gehouden op donderdag 7 december en begint om 19.30 uur. Aanmelden via:: info@inloophuisbadhoevedorp.nl.

Op 26 en 27 mei 2018 wordt in Badhoevedorp opnieuw een Samenloop voor Hoop gehouden. De aftrap is op 12 december. Dan neemt wethouder Tom Horn de eerste inschrijving in ontvangst.

Nog tot en met 17 januari exposeert beeldend kunstenaar Trudie Noordermeer uit Nieuw-Vennep haar schilderijen in Esperanza. De werken omvatten het thema Haarlemmermeerpolder. Te zien zijn zowel vergezichten met kenmerkende elementen als Calatravabrug De Harp alsook nachtelijke taferelen. Van elk verkocht kunstwerk schenkt zij de helft aan Esperanza.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie