Ralph de Jongh in The Shack

4 december 2017 om 00:00 Activiteiten

Rauwe Blues à la Seasick Steve

Ralph de Jongh, een muzikant die de liefhebbers van livemuziek graag zien op het podium in Oude Meer, dit vooral om zijn weergaloze live-act! Ook vorig jaar heeft deze ras entertainer een meer dan voortreffelijk optreden neergezet in The Shack! En zondag 10 december komt hij dit nog een "dunnetjes"overdoen!

Ralph is een klasse apart en is nog steeds een absolute sensatie om live te zien en te horen! Door zijn rauwe blues á la Seasick Steve vergaart hij ieder optreden weer nieuwe fans. Ralph de Jongh is dus écht een must om live te zien. En met de muzikale vader (en fan) die hij vond in Harry Muskee kan dat ook niet anders. De blues stroomt rijkelijk door zijn aderen, al van jongs af aan. In 2004 werd Ralph opgepikt door niemand minder dan bovengenoemde Harry Muskee, die Ralph's talent erkende en werd geraakt door zijn muziek. Muskee nam Ralph mee op toernee als voorprogramma van zijn Cuby & The Blizzards, waarmee hij een grote groep trouwe fans vergaarde. Ralph wint de Dutch Blues Award 2011 voor beste vocalist en nadat hij er even tussenuit was wint hij in 2014 de Dutch Blues Challenge, en zijn comeback staat als 'n huis! Ook dit jaar toert hij weer heel Nederland door met zijn enerverende en ongeëvenaarde solo optreden! En The Shack is enorm trots dat deze geweldig muzikant wederom een gaatje in zijn drukke agenda heeft gevonden om naar Oude Meer te komen!

Een must see, deze fantástische muzikant!

Peter Green undercover

Peter Green, bij de meeste bekend als zanger/gitarist én oprichter van Fleetwood Mac, maar die met zijn band eind jaren '60 al furore maakte en fantastisch mooie songs heeft geschreven als 'Albatross' 'Need Your Love So Bad', 'Black Magic Woman', 'Oh Well'e.v.a.

Op zaterdag 16 december weer een vette aanrader, deze undercoversessie, mede dankzij een waanzinnige line-up: Vedran Mircetic (De Staat) Richard van Bergen (Rootbag) Mike Seedee (Black Bottle Riot) Bob Hogenelst (Birth Of Joy) Pieter Holkenborg (Automatic Sam)

Coolcast en Hucksters

Het jaar loopt weer op z'n eind, en dat betekend in The Shack dat deze traditioneel afgesloten wordt met deze twee bands. Zondag 17 december: Coolcast, Het op één na laatste muzikale event in The Shack dit jaar, met diversen "special guests". Kerstavond, zondag 24 december gaan Hucksters er weer een spetterende Rockin' X-Mas Eve van maken!

The Shack is op zondag 10 december open om 15.00 uur. Ralph de Jong begint rond 16.00, entree is 10,00.

Voor alle info en openingsdagen/tijden ga je naar www.the-shack.info

Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie