Kerstmarkt op Kunstfort

6 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

VIJFHUIZEN Op het Kunstfort bij Vijfhuizen wordt zondag 10 december de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. Met een proeverij van kerstdrankjes en hapjes en levende muziek.

Van 11 tot 17 uur omarmt een lange slinger kraampjes met ambachtelijke cadeautjes, kunst, (handgemaakte) kerstversiering, kerststukjes en allerlei lekkernijen het fort dat zich zeker komende zondag in volle glorie laat zien. De vuurkorven branden, de glühwein pruttelt, de chocolademelk en de erwtensoep zijn warm. Kunstenaars openen tijdens de kerstmarkt hun atelier. Onder hen de Vijfhuizen Anja de Zanger. Naast haar aquarellen en olieverfschilderijen verkoopt zij kleine schilderijtjes van haar gevederde vrindjes.

Speciaal voor de kinderen en hun ouders komen verhalenvertellers naar het fort. Zij nemen een schatkist vol verhalen mee en vanaf 11.30 uur komen zij elk half jaar met een nieuw sterk verhaal. Het Fortrestaurant is geopend. Vanaf 17.30 uur kan men er genieten van het Bourgondisch Christmas Buffet. Reserveren is gewenst en kan via: (023) 558 9010.

De toegang tot de kerstmarkt en de activiteiten is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie