Meidenblad 'Tina' met bruisende musical in De Meerse

27 december 2017 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP In de grote zaal van De Meerse (Raadhuisplein 3) wordt zaterdag 13 januari vanaf 20.15 uur de musical 'Tina' opgevoerd, vernoemd naar het populaire tijdschrift.

Tina is een stoere meid die samen met haar vriendinnetje Puck en haar vriendje Fabio elke week het meidenblad in de garage in elkaar sleutelt. En dan slaat plotseling de liefde toe. Tina wordt verliefd op Bobby. Wie kan Tina tips geven hoe je zo'n jongen naar je laat kijken? Mamma heeft het veel te druk en pappa heeft er geen verstand van. Daarom belt Tina haar oma. Die leest al vijftig jaar de 'Tina' en is daardoor de hipste, leukste, liefste, gekste, en jongste oma van heel Nederland. En oma weet álles van de liefde.

'Tina' is een feelgood-musical geschreven door Dick van den Heuvel met muziek van Jeroen Sleyfer. Met Mariska van Kolck als Grootmoeder, Alexandra Alphenaar als Moeder en Ridder van Kooten als de hunk Bobby. De tweelingen Mylène en Rosanne Waalewijn zijn genomineerd voor een Musical Award aanstormend talent voor hun rool in 'Tina de musical''.

'Tina' is het allereerste tijdschrift in Nederland dat een eigen musical krijgt. De musical is leuk voor de hele familie. Meer informatie is te vinden op www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie