SCW komt goed uit de winterstop

27 januari 2018 om 00:00 Sport

RIJSENHOUT De laatste wedstrijd in december hadden de Rijsenhouters winnend afgesloten. Na een geslaagd trainingskamp was het vervolg vandaag goed.

Tegen de koploper van de tweede periode VSV uit Velsen werd met 1-0 gewonnen. In een van beide kanten slechte wedstrijd scoorde net voor rust Patrick Duarte uit een vrije schop. De VSV- doelman schatte de bal verkeerd in en dook over het leer.Na rust was het resultaat heilig voor de thuisclub en creëerden de Velsenaren een veldoverwicht zonder tot echte kansen te komen. SCW-trainer Edwin van Maas: "We hebben vanmiddag een kwartier 'gevoetbald' tussen de 65e en 80e minuut. De overige tijd is de bal alleen maar blind en hoog naar voren geschoten. De komende drie wedstrijden ( Overbos, VVC en Stormvogels) worden bepalend. Ik wil het seizoen mooi afsluiten."Van Maas stopt aan het eind van het seizoen als trainer, maar wil wel in een andere functie aan de club verbonden blijven.