Your hair, our care!!

29 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Daan's Hairtrend in Vijfhuizen

Sinds mei 2016 is Daan's Hairtrend gevestigd in Vijfhuizen aan de Kromme Spieringweg 430D.

Daan's Hairtrend is een moderne salon die gericht is op een full-service concept. Dat wil zeggen dat je vanaf het moment dat je binnenkomt volledig aandacht krijgt. De behandelingen zijn altijd inclusief verzorging en styling van het haar. Ook staat er altijd een heerlijk kopje koffie of thee voor u klaar. En ook aan de kinderen is gedacht ;).

Graag stellen wij ons aan u voor:

Wij zijn Daniëllle en Monique. We kennen elkaar al bijna 20 jaar. We hebben allebei in dezelfde salon gewerkt en daar waren we goed op elkaar ingespeeld. Nu we allebei een eigen salon hebben en toch meer service willen bieden aan de klant. Gaan we onze salon samenvoegen. Dat zal in fases verlopen. Monique is in januari begonnen met 2 dagen in de week en later zal duidelijk worden welke stap de volgende zal zijn.

Onze missie:

YOUR HAIR IS OUR CARE!

Om tot een goed resultaat te komen hebben we de menu's zo samengesteld dat iedereen met een "happy feeling" de deur uit gaat! Dat houdt in dat je gewassen wordt volgens KMX experience, en dat elke behandeling zoals kleur of permanent met een heerlijke TREAT.ME, hoofdmassage en hot towel wordt afgesloten.

PRODUCTEN

We werken met het volledige productgamma van KEVIN.MURPHY; verzorging-, styling- én kleurproducten. Door continue trainingen te volgen op alle vlakken zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en producten. Als SESSION.SALON zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe technieken en werken we als eerste met de nieuwste producten.

KEVIN.MURPHY 

Ecologisch verantwoorde producten (sulfaat- en parabeenvrij, niet getest op dieren) voor reiniging, verzorging en styling van alle soorten haar, voor mannen en vrouwen. Kenmerkend van deze fijne, werkzame producten zijn de subtiele geuren en de strakke neutrale, milieuvriendelijke vormgeving. 

COLOR.ME.

AFSPRAAK

Om uw en onze tijd ten volle te benutten werken wij enkel op afspraak. Echter werken wij met een online afspraak systeem waar u eventueel zelf uw afspraak kan inboeken. Als u daar niet uitkomt is het natuurlijk altijd mogelijk om telefonisch een afspraak te maken.

We zien u graag in de salon!

AANBIEDING

Voor u als nieuwe klant ontvangt u 10% korting op een behandeling naar keuze op vertoon van dit artikel.

Boek uw afspraak via de website www.daanshairtrend.nl of bel naar 0624879696 of 0652036833.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie