Belangrijke winst voor Pancratius (zat)

10 februari 2018 om 00:00 Sport

BADHOEVEDORP Pancratius heeft zaterdag een belangrijke 0-1 winst geboekt in de uitwedstrijd tegen DCG. Het enige doelpunt werd gemaakt door Lesley Rienks. De 0-1 betekende een terechte beloning voor de getoonde inzet, aldus hoofdtrainer Patrick van Leeuwen.

"Dit is een belangrijke winst", aldus Van Leeuwen die meerdere winstpunten destilleerde uit de derby tegen het Amsterdams DCG. "Voetballend kan het allemaal nog wel beter. Maar als je ziet met hoeveel inzet er gespeeld wordt - dat verdient echt een compliment. Dat heb ik ze dan ook gegeven. Als je dan ook nog eens ziet dat die inzet beloond wordt met drie punten - dat is alleen maar extra winst."

Dat de langdurig geblesseerden langzaam maar zeker aan het terugkomen zijn, stemt hem tot nog meer tevredenheid. "Dit is goed voor het team en goed voor het voetbal en die winst is weer goed voor het terugkrijgen van het goede gevoel en de stand op de ranglijst. Nogmaals - een belangrijke winst dus."Pancratius speelt volgende week thuis tegen IJmuiden dat 4e staat. Pancratius staat nu 7e.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie