Zangeres en pianiste Karsu duikt in muziek Atlantic Records

16 februari 2018 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Zangeres en pianiste Karsu duikt in de muziek van Atlantic Records. Ze neemt u mee in de wereld van de jazz & blues. Wat velen niet weten is dat oprichter Ahmet Ertegün, van Turkse komaf, een van de grondleggers is geweest van de tijd van de 'black music'.

Ahmet heeft in 1946 talenten naar voren geschoven als Ray Charles, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Bee Gees, Led Zeppelin, Eric Clapton en Cher. Samen met een ijzersterke band brengt Karsu haar reis door middel van muziek ten gehore.

Zangeres en pianiste Karsu heeft in haar nog jonge carrière al in meer dan twintig landen opgetreden. Ze stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. Karsu won in 2016 de Jazzism Edison Publieksprijs, voor haar album 'Colors' die in 2015 verscheen. Haar theaterconcert 'Play My Strings', speelde in 2017, was haar eerste theaterconcert waarin ze diepere inhoudelijk invulling gaf aan haar theaterconcerten.

Ze is vrijdag 9 maart om 20.30 uur te zien in de kleine zaal van De Meerse. Kaarten van 20 euro zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl of 023-5563707.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie