Uno ziet hoofdtrainer Mohamed Ajar vertrekken

13 mei 2018 om 15:22 Sport/sport

HOOFDDORP UNO heeft tegen de nummer 4 van de 4e klasse B geen punten kunnen pakken. Thuis werd een 2-6 nederlaag geleden tegen SVIJ. Hoogtepunt van de wedstrijd kwam wel van een UNO-speler: van Mike Aalbers. Het 20-jarige talent joeg een vrije trap van grote afstand in de kruising.

Hij maakte met het doelpunt de 2-4 en dat was voor Ajar de belangrijkste reden om alles op alles te zetten, in de hoop er met zijn team nog een gelijkspel uit te slepen. Maar op dat moment werd het 5-2 en was de wedstrijd gespeeld. Het werd uiteindelijk 6-2, mede door het gemis aan de vaste keeper en genoeg wisselspelers. Nu stond er een speler onder de lat die zeker geen zekere sluitpost bleek te zijn. Er was wel een prima scheidsrechter. Volgens Ajar een verademing in deze klasse die hij volgend seizoen gaat verruilen voor de 1e klasse. Hij heeft getekend bij Legmeervogels in Uithoorn. Zijn nieuwe functie: assistent-trainer.

"Een mooie club, met een brede selectie. Ik heb er enorm veel zin in. Nog één wedstrijd voor UNO." Dat wordt zaterdag 26 mei, thuis, vanaf 14.30 uur tegen nummer 5 Velsenoord.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie