De 1ste opdracht: een teamfoto in puzzelstukjes compleet maken.
De 1ste opdracht: een teamfoto in puzzelstukjes compleet maken. trudie dodemont

Juf Mildred neemt na 41 jaar afscheid

2 juli 2021 om 08:41 Overig

Juf Mildred neemt na 41 jaar afscheid

HOOFDDORP Juf Milded van de Berg neemt na 41 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben afscheid van de Basisschool de Bosbouwers uit Hoofddorp. Vrijdag 25 juni was er een gezellige barbecue met de collega’s, een woordje van de bovenschools manager, een woordje van de directeur en een speech van Mildred zelf. ook het cadeau werd toen overhandigd: een nieuwe skottelbraai. Mildred vond het al helemaal top.

Wat ze nog niet wist was dat op donderdag 1 juli een tocht uitgezet was in het Haarlemmermeerse bos, Met heel veel oud collega’s op de posten. Zij werd opgehaald in een rolstoel (zo is ze ooit op kamp gegaan) en toen volgde ze een gps route met verschillende opdrachten in het Haarlemmermeerse bos. Bij elke opdracht stonden een aantal ex collega’s om Mildrdred aan te moedigen.

Na alle opdrachten had zij een code die haar naar een plek in het bos bracht waar haar (ex) collega’s op haar wachtten, Plus haar man, dochter, zoon, schoondochter, en kleinzoon. Er was als vanouds een speech door Wim met de kaartjes en Trudie, een mand met cadeautjes en kaartjes en een fotoboekje van alle jaren op de Bosbouwers. Iedereen genoot van een hapje en een drankje en wat was Mildred verrast dat zoveel mensen aan haar hadden gedacht en lieve woorden voor haar hadden.

Dik verdiend Mildred. En nu van je pensioen genieten!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie