De medewerkers gaan mee met de nieuwe organisatie.
De medewerkers gaan mee met de nieuwe organisatie. Pr

Borus Kinderopvang in handen van Kindergarden

13 juli 2021 om 08:10 Overig

HAARLEMMERMEER Kindergarden een drietal vestigingen van Borus Kinderopvang in Hoofddorp (Deltaweg 115), Nieuw-Vennep (Helsinkilaan 2) Lisserbroek (Azollastraat 47) over. De overname betreft enkel deze vestgingen in de Haarlemmermeer, de overige drie vestigingen van de Bopus kinderopvang in Noord Holland blijven in handen van de bestaande organisatie.

De vestigingen krijgen de namen: Kindergarden Hoofddorp Floriande, Kindergarden Nieuw-Vennep en Kindergarden Lisserbroek. In Hoofddorp én Nieuw-Vennep is er opvang voor kinderen tot 12 jaar. In Lisserbroek zit uitsluitend een buitenschoolse opvang, voor kinderen van 4 tot 12 jaar).

Kindergarden en Borus delen hun visie op kinderopvang en streven naar hoogwaardige kwaliteit, zowel op het gebied van verzorging als ontwikkeling. “We kiezen beide voor een persoonlijke, maar professionele benadering op onze vestigingen,” zegt algemeen directeur Nicole Krabbenborg. “Daarom was er vanaf het eerste gesprek een klik met Borus. Zorg en ontwikkeling staan ook bij hen centraal.”

VERTROUWDE GEZICHTEN  “Alle medewerkers komen in dienst bij Kindergarden,’ aldus Krabbenborg. “Het betekent vertrouwde gezichten op alle vestigingen van Kindergarden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lisserbroek, dat is fijn voor de kinderen en ouders.”

Kindergarden onderscheidt zich binnen de kinderopvang door de kracht van het pedagogisch programma Wereldwijs en de professionaliteit van de medewerkers. De eigen Kindergarden Academie waarborgt die kwaliteit. Zij biedt uiteraard ook opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze nieuwe pedagogisch medewerkers in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Lisserbroek.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie