De winkel in de Haverstraat op nummer 39 op bedrijventerrein Spoorzicht
De winkel in de Haverstraat op nummer 39 op bedrijventerrein Spoorzicht Frans Tol

Snelle groei voor Fixers, reparatiebedrijf voor smartphones, tablets en laptops

21 juli 2021 om 10:32 Overig

NIEUW-VENNEP Fixers is een jong maar snelgroeiend bedrijf dat is gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en laptops. Sinds 2017 gevestigd in de Haverstraat op nummer 39 op bedrijventerrein Spoorzicht. Manager Operations Arthur Klinkenberg hoopt op nog grotere bekendheid

“Wij hebben verspreid over Nederland nu 11 Service Points en zijn er niet alleen voor de particuliere markt, maar zeker ook voor de zakelijke markt. Wij kunnen onze klanten helpen met alle merken, maar zijn als één van de weinigen op reparatiegebied Apple Authorised Service Provider! Dit betekent dat wij Apple devices binnen garantie mogen repareren met onze Apple gecertificeerde repair technicians.

BETROUWBAARHEID Bij het openen van de website van Fixers wordt direct de vraag gesteld of de klant ergens meegeholpen kan worden via de chat. Arthur Klinkenberg: “Dat gebeurt inderdaad vanuit het Service Point hier in Nieuw-Vennep dat met 8 medewerkers het grootste Service Point is van ons bedrijf dat in totaal ongeveer 35 medewerkers telt.” Hij benadrukt dat Fixers staat voor snelheid, transparantie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Snelheid omdat iPhones binnen 2 uur gerepareerd kunnen worden en de overige apparaten binnen 3 tot 5 werkdagen. Transparantie en betrouwbaarheid zodat de klant via duidelijke communicatie weet waaraan die toe is. Arthur Klinkenberg: “Kwaliteit omdat wij alleen kwaliteitsproducten gebruiken en tevens de beste repair technicians als personeel in dienst hebben. Personeel dat alles met een glimlach doet. Daarom beoordelen onze klanten ons met een 9!” Fixers repareert alleen en levert dus geen nieuwe smartphones, tablets of laptops: “Maar wij leveren wel accessoires zoals hoesjes, kabeltjes. En klanten kunnen bij het snelle afhandelen van de meest courante reparaties altijd even blijven wachten, met een gratis kopje koffie erbij, in onze ruime ontvangstruimte.”  

PICK-UP & RETURN SERVICE Als klanten niet in staat zijn of er even geen tijd voor hebben kan het defecte artikel gratis opgehaald en -weer gerepareerd - bezorgd worden. “De markt voor sociale communicatie is enorm aan het groeien en het is echt vervelend de smartphone, tablet of laptop even te moeten missen. Onze klanten willen daarom vooral weten hoelang de reparatie duurt en wat de kosten zijn. Die kosten zijn daarom duidelijk op onze website aangegeven.” 

Ook is Fixers voor een circulaire economie: “Dus waarom nieuw kopen als het huidige apparaat nog gerepareerd kan worden. Het Service Point in Nieuw-Vennep is 6 dagen in de week geopend vanaf 09:30 uur tot 18:00 uur. Alleen op zaterdag is 17:00 uur de sluitingstijd. Op zondag zijn de winkels in Amsterdam Centrum (Van Woustraat14), Amstelveen Winkelcentrum Stadshart (Binnenhof 43) en Rotterdam Centrum (Nieuwe Binnenweg 72) geopend. Fixers is te bereiken via het telefoonnummer is 088 0040 900 en  www.fixers.nl. 

Frans Tol

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie