Woud Vleugel op weg naar zijn PR op de sprintafstand
Woud Vleugel op weg naar zijn PR op de sprintafstand Alexey

Optimaal teamgevoel van TVH tijdens de HLMRMEER Triathlon 2018!

21 mei 2018 om 22:36 Sport/sport Deel je nieuws

Triathlon Vereniging Haarlemmermeer was afgelopen Pinksterweekend goed vertegenwoordigd tijdens de HLMRMEER Triathlon. 14 atleten gingen van start de verschillende afstanden. Daarnaast zorgde TVH ook voor ruim 20 vrijwilligers, die onderweg waterposten, kruispunten en de finish bemanden. Het teamgevoel was  optimaal. “Het maakt me supertrots om te zien hoe zo’n kleine vereniging zo groot kan zijn”, aldus de trainer.

Eerste traithlon
Voor veel van de atleten was het hun debuut op de Triathlon. Het fantastische parcours, de mooie weersomstandigheden, de vlekkeloze organisatie en de enthousiaste supporters onderweg zorgden bij iedereen voor een onvergetelijke ervaring. 


Stephen den Heijer was het snelste THV-lid in de OD en verbeterde zijn PR met maar liefst 2 minuten naar 2:43:31. In de Sprint-startwave van 12 uur was TVH – met 10 atleten aan de start - erg goed vertegenwoordigd! Woud Vleugel, die zijn PR in open water verder aanscherpte, was in 1:14:28 de snelste man. Snelste vrouw was Linda Smit-Hopman. Zij zette een prachtige tijd neer van 1:27:41 in haar allereerste triathlon.

Jeugd & Junioren
Bij de Jeugd & Junioren eindigde de 9-jarige Aiton Veldt in een mooie tijd van 1:05:05 zijn 2e  mini-sprinttriathlon van dit seizoen. Simon den Braber zette bij de junioren een 6e tijd neer in 1:03:11.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie