De activiteiten kubus van EduFun
De activiteiten kubus van EduFun Intertoys Holland b.v.

Intertoys roept kubus terug

29 mei 2018 om 22:35 lokaal Deel je nieuws

De drie Intertoys filialen in Hoofddorp, het Intertoys filiaal in Nieuw-Vennep en het IntertoysXL filiaal in Hoofddorp roepen de activiteiten kubus van EduFun terug.

Intertoys spreekt van een belangrijke veiligheidswaarschuwing. 

Intertoys hecht veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. ''We testen deze dan ook regelmatig. Soms komt uit zo’n onderzoek onverhoopt toch een veiligheids- of kwaliteitsprobleem naar voren. We vinden het belangrijk je hiervan dan zo snel mogelijk op de hoogte te brengen''.

Bij controle is gebleken dat er kleine stukjes hout van de kubus kunnen loskomen. Kleine kinderen kunnen deze onderdelen in de mond nemen: hierdoor ontstaat het risico voor verstikken of verslikken. Dit artikel voldoet daarom niet aan de kwaliteitseisen. Dit artikel is verkocht bij ?lialen van Intertoys van oktober 2017 t/m mei 2018.

Intertoys verzoekt klanten de kubus niet meer te gebruiken en te retourneren bij een ?lliaal van Intertoys. Hier wordt het aankoopbedrag terugbetaald.

''Intertoys hecht sterk aan de kwaliteit en veiligheid van haar producten. Wij bieden je daarom onze welgemeende excuses voor het ongemak en danken je voor jouw medewerking.''

Voor verdere vragen kun je mailen naar klantenservice@intertoys.nl of bellen naar Intertoys klantenservice 088-0599050

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie