Kiba, Kenzi, Fujin ook Venna eeten Carni4 snacks
Kiba, Kenzi, Fujin ook Venna eeten Carni4 snacks Sebastien Thevenin

Vijf sterrenvoedsel voor huisdier bij Carni4 in Vijfhuizen

5 september 2021 om 09:20 Overig

VIJFHUIZEN Carni4 diervoeding heeft in Vijfhuizen een winkel geopend in natuurlijke en biologische voeding en gezonde snacks voor katten en honden. De selectie van kwaliteitsproducten is ontwikkeld door dierenartsen en specialisten. Dat betekent kant-en-klaar vers vlees, natuurlijk en biologisch, zonder toegevoegde kleur, geur of smaakstoffen.

Een blik op de site biedt daarom een iets ander aanbod dan de doorsnee supermarkt. Wat te denken van een pakje Bio Vleesmix Lam voor 1,40 euro, een zakje met twee geitenbotten voor 3.90, een eendenworstje voor 1,63 en 100 gram hertenlong voor 3 euro. Oftewel vijf sterrenvoedsel voor de viervoeter.

“Bij Carni4 geloven we in voeding die is gebaseerd op hoe de natuur het bedoeld heeft (natuurlijke rauwe voeding) en die jouw dier ondersteund om een lang, gelukkig en gezond leven te leiden. Daarom focussen we ons op merken die een holistische aanpak hebben en natuurlijke, gebalanceerde en hoge-kwaliteit voeding voor carnivoren aanbieden. Om dit volledig door te trekken, streven we ernaar om met name biologische voeding aan te bieden en zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen,” zo staat te lezen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie