Onthulling rolstoelbus
Onthulling rolstoelbus Haddie v.d. Wal

De Meerstede en haar langverwachte wens

8 september 2021 om 08:11 Overig

HOOFDDORP Al vele jaren biedt Zorgcentrum de Meerstede haar cliënten gezellige ritjes aan met de gezamenlijke Meerlanden bus. Er worden ritjes naar Artis, Keukenhof, Amstelpark enz. georganiseerd door de afdelingen. Doordat De Meerstede ook haar cliënten van de dagbesteding haalt en brengt, en er zelfs ritten worden aangeboden aan de cliënten in de wijk werd de wens naar een eigen bus steeds groter. 

Tijdens het 60 jarig bestaan van De Meerstede in 2019 was de vraag dan ook om het cadeau te verpakken in een enveloppe met inhoud, bedoeld voor een nieuwe bus. Door wat ruimte in de begroting dit jaar was het dan eindelijk zover. Een nieuwe rolstoelbus, bedoeld alleen voor De Meerstede kon worden aangeschaft.

Maandag 6 september was dan de grote onthulling. Een cliënt mevr. K onthulde samen met Saskia (coördinator dagbesteding) de nieuwe bus. Rondom de nieuwe bus hadden cliënten, medewerkers en vrijwilligers zich verzameld en genoten van een lekker kopje koffie met gebak onder een Hollands zonnetje.

De Meerstede zoekt ook nog nieuwe vrijwillige chauffeurs. Dus bent u in het bezit van rijbewijs B en u heeft hier interesse voor, dan kunt u zich opgeven via het mailadres: secretariaatmeerstede@zorgcentra-meerlanden.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie