Dynamic Tennis start in Haarlemmermeer
Dynamic Tennis start in Haarlemmermeer Frank Vinkenvleugel

Racketsport dynamic tennis nieuw in de Haarlemmermeer

31 mei 2018 om 17:45 Sport/sport Deel je nieuws

HOOFDDORP – De snelgroeiende racketsport dynamic tennis bereikt op woensdag 6 juni ook de Haarlemmermeer. Dynamic tennis is een combinatie van tafeltennis, tennis en badminton: het racket is eenvoudig te hanteren en er wordt gespeeld met een foambal. Hierdoor is de sport laagdrempelig, veilig en uitdagend. Hoofddorp biedt als eerste in de regio dynamic tennis aan.

Team Sportservice Haarlemmermeer is blij met de komst van dynamic tennis in de regio. “Je speelt de sport in twee- of viertallen waarbij het bewegen met plezier voorop staat. We zetten nu in op de 50-plusser, maar eigenlijk is de sport voor alle leeftijden”, verklaart Yaël Goudsmit van Team Sportservice Haarlemmermeer. Het speelveld is kleiner dan een tennisveld en het net hangt laag. Hierdoor kan iedereen die (meer) wilt sporten gemakkelijk deelnemen.

De toegankelijke sportles voor dames en heren vindt elke woensdag plaats van 13.30 – 14.30 uur in Gymzaal de Boskern, Liesbos 20 in Hoofddorp. De eerste kennismakingsles is gratis, daarna kunnen deelnemers een strippenkaart aanschaffen van € 25 voor tien lessen. Eigen tennis materiaal is niet nodig, maar mag wel.

Neem bij interesse contact op met Yaël Goudsmit via ygoudsmit@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie