Afbeelding
Eigen foto

Run op tickets voor voorpremière engste horrorfilm ooit

5 juni 2018 om 12:34 Uit-cultuur/nieuws

HOOFDDORP Het is horrorfans niet ontgaan: Hereditary - door internationale pers uitgeroepen tot 'engste horrorfilm ooit' - is op vrijdag 8 juni in voorpremière te zien tijdens de Kinepolis Horror Night. In Kinopolis CineMeerse is de speciale horror-avond al bijna uitverkocht; liefhebbers moeten dus snel toeslaan om deze ultieme horrorfilmbeleving niet te missen!
De Kinepolis Horror Night: Hereditary op vrijdag 8 juni (22 uur) zal onvergetelijk worden. Hereditary wordt 'The Exorcist van deze generatie' genoemd, dus die film alleen al is een bezoek aan de bioscoop meer dan waard. Tijdens de Kinepolis Horror Night is de filmbeleving nog intenser: iedereen krijgt een bijzonder welkomstdrankje, de bioscoop is aangekleed in horrorthema, en om op te warmen wordt de korte voorfilm Sweet Tooth vertoond.

LAATSTE STOELEN Bij een aantal bioscopen loopt de verkoop van de Horror Night: Hereditary zo goed, dat de run op de laatste stoelen begonnen is. Vooral in Kinepolis Dordrecht en Kinepolis Jaarbeurs Utrecht hebben horrorliefhebbers de zalen al bijna volledig gevuld. Wil jij ook nog getuige zijn van dit unieke horrorfilm-event? Grijp snel je kans en scoor de laatste tickets!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie