Angelique Wardenier en Rolf van Rijsbergen met Christmas Twinkles
Angelique Wardenier en Rolf van Rijsbergen met Christmas Twinkles Onbekend

Angelique en Rolf: Christmas Twinkles

12 december 2021 om 18:36 Lokaal Deel je nieuws

Zondagmiddagpodium op 19 december in Nieuw-Vennep

Haarlemmermeer - Het Zondagmiddagpodium presenteert op 19 december om 14.00 uur de voorstelling Christmas Twinkles van Angelique en Rolf in Gebouw Pier K, Harmonieplein 2Harmonieplein 2 te Nieuw-Vennep.

Rolf van Rijsbergen en Angelique Wardenier zijn bekende namen voor de vaste bezoekers van het Zondagmiddagpodium. In 2018 waren zij al eens te gast. Hun voorstelling was een groot succes en we zijn dan ook trots dat zij opnieuw voor ons gaan optreden. Droomt u van een sfeervolle Kerst, kom u dan heerlijk warmen aan de klanken van de unieke samenzang van Angelique en Rolf. Deze veelzijdige artiesten hebben dit keer namelijk een bijzonder gevarieerd programma gemaakt met de mooiste Kerstliederen. Daarin passeren oud-Hollandse kerstliedjes de revue, afgewisseld met Engelse Christmas Carols en bekende Amerikaanse kerstliedjes. Daarnaast brengen zij bekende operetteliedjes ten gehore.

Angelique & Rolf zingen moeiteloos zowel het klassieke als het lichte repertoire, in verschillende talen, in prachtige kostuums en met een aanstekelijk enthousiasme. Door hun hart voor de muziek zorgen zij voor een sprankelend programma.

Sopraan Angelique Wardenier werkte tien jaar bij de Hoofdstad Operette. In 1988 was zij winnares van het televisieprogramma Una Voce Particolare. Bariton Rolf van Rijsbergen was te zien in musicals als The Phantom Of The Opera, Les Misérables, Evita en Sunset Boulevard.

Belangrijk: kaartverkoop & toegang

Vriendelijk verzoek om uw kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie/thee, te reserveren per telefoon of e-mail. Reserveer telefonisch uw kaarten en vervoer met RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Voor uw bezoek aan de voorstelling heeft u altijd uw QR-code nodig, dit kan via uw smartphone of uitgeprint op papier. Meer informatie op: https://coronacheck.nl/nl/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie