Dios draait een prima seizoen in de tweede klasse zondag. Toch gaat het roer om.
Dios draait een prima seizoen in de tweede klasse zondag. Toch gaat het roer om. Joop Touw

Roer gaat om bij DIOS: betere aansluiting jeugd gewenst

24 maart 2022 om 17:05 Overig

NIEUW-VENNEP Bij sv DIOS gaat het roer om. Na dit seizoen zal er een nieuw hoofdbestuur met een Bestuurslid Voetbalzaken zijn, nieuwe gezichten in het Technisch Hart en wil men een andere opzet van het selectiebeleid bij de senioren mannen. Zo wordt de selectie 1, 2 en 3 vervangen door 1, 2 en een O23 selectie, waardoor er een nog betere aansluiting/doorstroming wordt gecreëerd voor de talentvolle jeugdspelers die DIOS heeft.

Er wordt afscheid genomen van Ayhan Gargili. “Een prima trainer voor het 1e elftal. Hij heeft sinds januari 2020 een goed presterend team neergezet dat na een moeizame start destijds, nu bovenin de 2e klasse meedraait. Ook het 2e elftal draait bovenin de 2e klasse mee.” Het bestuur wil dan ook duidelijk maken dat het zeker niet aan de kwaliteiten van deze trainer ligt, maar dat men op zoek gaat naar iemand die de complete selectie tot en met JO23 als aandachtspunt en verantwoordelijkheid krijgt.

Het feit dat DIOS wat aan de late kant met deze beslissing komt ligt in het feit dat de bestuurswisseling veel tijd heeft gekost, evenzo de organisatie rondom de gelukkig verdwenen coronaregels en het 75-jarig jubileum van de club, welke nu volop aan de gang is.

De vereniging gaat op zoek naar een compleet nieuwe staf, eerder waren zij met Wout Gerrits al overeengekomen te stoppen na dit seizoen en O23 hoopt men uit eigen gelederen te kunnen bemannen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie