De prijs gaat dit jaar aan Haarlemmermeer voorbij.
De prijs gaat dit jaar aan Haarlemmermeer voorbij. pr

Geen van 33 finalisten provinciale ondernemingsverkiezing komt uit Haarlemmermeer

29 maart 2022 om 13:35 Overig

HAARLEMMERMEER De finalisten voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2022 zijn bekend. Haarlemmermeer valt buiten de prijzen, er is geen enkele kandidaat uit Haarlemmermeer genomineerd.

Tijdens de finale op 25 mei horen de bedrijven of zij zich ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2022’ mogen noemen. Juryvoorzitter Ilse Zaal, gedeputeerde vande provincie Noord-Holland: “De Ondernemingsverkiezing is een mooie aanleiding om extra stil te staan bij wat ondernemingenbijdragen aan de economie, werkgelegenheid en innovatie. Het is belangrijk om ze in het zonnetje te zetten.”

Er zijn verschillende categorieën voor de prijs: MKB klein, MKB midden en MKB groot met ieder tien finalisten. Voor De Belofte, de prijs voor veelbelovende startende bedrijven, zijn er drie kanshebbers. 

De finalisten worden de komende weken bezocht door leden van de jury. De winnaars worden op 25 mei bekend gemaakt in De Philharmonie in Haarlem. Tijdens de finaleavond houden dan drie finalisten per categorie een eindpresentatie, waarna de jury percategorie en voor De Belofte één winnaar zal kiezen. Ook wordt de Publieksprijs uitgereikt, op 4 april openen hiervoor de lijnen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie