De kasteeltuin is gezamenlijk eigendom van de bewoners.
De kasteeltuin is gezamenlijk eigendom van de bewoners. pr

Ongekende luxe: leven als een kasteelheer in Hoofddorp

14 april 2022 om 08:25 Overig

HOOFDDORP Met het project Residence Boseilanden krijgt Hoofddorp een voor de gemeente ongekend luxe nieuwbouw. De fraaie uitstraling van een kasteel inclusief besloten kasteeltuin, wordt gecombineerd met de gemakken van deze tijd. “Hier wordt geschiedenis geschreven!”, kondigt makelaar Brockhoff Nieuwbouw aan. 

Het gebouw, gelegen tussen Floriande en Vijfhuizen, moet herinneringen oproepen aan de vaderlandse geschiedenislessen op school. Het heeft de allure van een echt kasteel, in een decor dat er naadloos bij past. Een oprijlaan, een kasteeltuin en natuur rondom. 

Er komen in totaal zestien appartementen, verdeeld over zes woonlagen, met Garden-appartementen, Loft-appartementen en Penthouses. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 180 tot 253 vierkante meter. Plafonds met extra hoogte versterken de beleving van de ruimte. 

De kasteeltuin moet alle verwachtingen overtreffen. De 4.800 vierkante meter is gezamenlijk eigendom van de bewoners. De tuin wordt stijlvol aangelegd en ingericht met fruitbomen en kleurrijke beplanting langs de paden met als eyecatcher een vijver met fontein als overgang naar het groene talud waarboven de residentie uitrijst. Er komt onder andere een tuinhuis met terras, een doolhof, een Jeu de Boules baan en zitbankjes.

De bouw begint nog dit jaar. Er wordt gemikt op de meer vermogende doelgroep. De appartementen hebben een vanafprijs van 875.000 euro, v.o.n.

Het gebouw, gelegen tussen Floriande en Vijfhuizen, moet herinneringen oproepen aan de vaderlandse geschiedenislessen op school.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie