Afbeelding
Trudy Witteman

Clubhuis Sporting Badhoevedorp geopend

17 juni 2018 om 21:02 lokaal

BADHOEVEDORP Met het hijsen van de verenigingsvlag hebben wethouder Derk Reneman, en de twee voorzitters van Sporting Badhoevedorp 2017 Paul Teunissen en Ben ter Riele zaterdag 16 juni het nieuwe clubhuis van de fusieclub geopend.

Met krachtige stem herinnerde de wethouder zijn talrijke gehoor aan de intensieve gesprekken tussen de gemeente en Korfbalvereniging Badhoevedorp (KVB) en Pétanque Union Badhoevedorp (PUB). “Wees gerust trots op dit bestuur dat staat voor uw zaak. De club en de gemeente hebben hier iets moois tot stand gebracht”, aldus Reneman. Waarna de vlag in top ging op het nieuwe sportcomplex tussen de tennisvereniging en de kinderboerderij met drie korfbalvelden en 24 jeu de boulesbanen.

Ook voorzitter Paul Teunissen keek terug. “Dit prachtige clubhuis en deze sportvelden zijn er niet vanzelf gekomen. We hebben veel moeten praten en moeten onderhandelen en nadat het gebouw was opgeleverd hebben heel veel vrijwilligers keihard gewerkt met een geweldig resultaat.” Om vervolgens een negental noeste werkers extra in het zonnetje te zetten. Waarna Nel de Zwart in het clubhuis een stukje nostalgie onthulde: een door haar overleden man Jan gemaakt schilderstuk van de PUB die vele jaren lang de wand van het onderkomen in het dorpshuis heeft gesierd.

Meer nieuws komende donderdag in de papieren versie van HCnieuws.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie