Afbeelding
Trudy Witteman

Vijfhuizen Culinair valt in de smaak

17 juni 2018 om 21:06 lokaal

VIJFHUIZEN De vierde editie van Vijfhuizen Culinair is de boeken ingegaan als ‘zeer geslaagd’. Mooie gerechten, verkoelend drankje, een dorpse sfeer en heel veel bezoekers die zichtbaar genieten. Op naar het eerste lustrum.

Of je je proeverij nu hebt gehaald bij Smoking BBQ, de restaurants ’t Fort, Het Graanpakhuis, Koperen Hemel, De Oude Meerpaal of bij de Koekebakkertjes, het maakt niet uit deze zonnige zaterdag op de brink van Vijfhuizen. Er wordt een culinair feestje gevierd dat in veel gevallen wordt afgesloten met een lekkernij van IJssalon Topa of van Knusz Koffie. Een feestje voor jong én oud. Waar niet alleen inwoners van Vijfhuizen op af zijn gekomen, maar waar ook veel mensen van buiten het dorp voor op de fiets zijn gestapt. De hoeveelheid stalen rossen, keurig gerangschikt neergezet, is enorm.

Met een heerlijk muziekje op de achtergrond wordt er heel wat af- en bijgepraat. Wat dat is inmiddels óók Vijfhuizen Culinair op de derde zaterdag van juni: mensen die verhuisd zijn komen juist op die dag terug om oude bekenden te zien en te spreken. Ze hoeven zich niet te vervelen en dat hoeft de jongste jeugd evenmin te doen want ook aan hen is gedacht.

Meer nieuws komende donderdag in de papieren editie van HCnieuws.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie